Maria Eugènia Gay, Rosa Tous i Mónica González van exposar aquest dimecres el seu testimoni com a exemple de poder de reinventar-se en un col·loqui organitzat per L’Associació Empresarial de Publicitat. Totes tres van coincidir amb la necessitat de connectar amb el públic per enfortir les marques.

Érem una marca molt orientada al producte, ara cal posar la màxima atenció en el client”, va assegurar la vicepresidenta de TOUS, Rosa Tous, va abordar el procés de transformació de l’empresa de joieria de Manresa, des de la remodelació de les instal·lacions, la renovació del logotip o la conversió del popular os en 3D. “Hem de reil·lusionar el públic i enamorar-ne de nou, cal reconnectar amb la marca”, va reblar.

En el col·loqui, la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay, va subratllar la necessitat de l’administració pública de “connectar amb els ciutadans, conèixer les seves prioritats i mancances, aportar sensibilitat”. I va posar les xarxes socials com una eina per apropar-se als ciutadans: “jo intento respondre tothom, és un sobreesforç afegit, però és una manera de connectar amb la gent, de ser propera”, va reconèixer Gay.

Finalment, la chief customer & marketing officer a Allianz, Mónica González, va explicar el procés de transformació a l’empresa dedicada a les assegurances. El detonant va ser que “teníem una mitjana d’edat dels clients força alta”, va dir. A partir d’aquí, l’estratègia a Allianz va consistir a potenciar els continguts audiovisuals usant Youtube i les xarxes socials: “hem connectat amb nous segments de públic de manera progressiva”, ha explicat.

El col·loqui va tenir lloc a Juno House Barcelona, i va ser moderat per Laia Rogel, CEO de l’agència La Pometa, organitzadora de la sessió.