El Gremi de la Publicitat,
la Comunicació i el Màrqueting

Shares

Cent anys d’història i tot un futur per dissenyar

El Gremi de Publicitat, Comunicació i Marketing de Catalunya vam iniciar el nostre trajecte l’any 1926

Des de llavors, hem traçat un llegat visual i conceptual intens i inspirador que ha permès projectar el talent i la creativitat dels professionals i les agències catalanes arreu del món.

El Gremi obre una nova etapa posant la seva mirada en el futur, amb l’ambició de convertir-se en el referent de les agències de publicitat, màrqueting i comunicació de Catalunya, fomentant el seu creixement i reconeixement.

Una entitat compromesa amb el desenvolupament i la defensa de l’activitat publicitària al nostre país

Sentint el foc que mou el sector, el Gremi hem impulsat cada guspira de la inventiva per caminar més enllà dels convencionalismes, adaptar-nos al pas del temps sense perdre la nostra pròpia essència.

L’esperit aventurer de les persones associades ens insta a obrir dreceres i mirar al futur, i continuar avivant la flama del treball col·laboratiu d’emprenedors, empresaris i agències, des del cor mateix de la Publicitat.

Una passió que ens impulsa a comunicar, emprendre i crear valor.

Entre els nostres propòsits destaca voler convertir-nos en una plataforma des d’on forjar valuoses aliances, i promocionar i donar visibilitat als nostres associats.

Volem convertir-nos en un espai de trobada on compartir coneixements i formació, i fer networking.

Esdevenir, en definitiva, un advisor on s’aliïn visió i realitat.

El reflex del món de la Publicitat, la Comunicació i el Màrqueting

10 motius per associar-se al Gremi

1. Professionalitzar-se, aquesta és la qüestió! Establim uns mínims de qualitat, i una manera de fer, a l’hora de desenvolupar cadascuna de les tasques de la feina publicitària.

2. Fer networking per arribar més lluny! Creiem que associar-se és una oportunitat d’or per fer contactes professionals i estrènyer llaços entre col·legues del nostre àmbit. Per exemple, a través de cites com elGremifica’t!

3. El suport legal que necessites! Facilitem la possibilitat de fer consultes legals i posar en comú la resolució de problemàtiques habituals en el sector. Comptem amb un acord de col·laboració amb l’advocada Laura Escamilla (Boutique Legal). 

4. La unió fa la força! Treballem per tal de crear xarxa i donar una imatge conjunta i potent de les agències i els professionals associats en tota mena d’actes i esdeveniments, com ara els Premis de Creativitat Ricarte o els Drac Novell Internacional.

5. La visibilitat de ser un col·lectiu! Defensem els interessos de la professió per tal que tingui el pes real que mereix, i el ressò social que li pertoca.

6. La connexió entre experts professionals! Facilitem l’accés de les persones associades a candidatures de feina exclusives d’empreses, agències i corporacions.

7. Els coneixements, sempre al dia! Organitzem tallers, cursos i trobades que promouen el saber i la formació contínua dels nostres agremiats amb professorat d’alt nivell.

8. El plus d’intercanviar experiències i recursos! Obrim la possibilitat de consultar i compartir tota mena d’eines de treball útils per optimitzar el bon desenvolupament de la nostra professió. També facilitem la difusió de l’actualitat dels concursos públics diàriament i de les activitats de Lafede.

9. La creació i la transmissió de valors! Fomentem l’intercanvi de valors entre els nostres associats, així com la vinculació d’experiències, perspectives diverses i novetats del sector.

 10. El Gremi, molt més que una qüestió de prestigi! Associar-se fomenta la bona imatge dels seus professionals i agències, i atorga cohesió, rigor i confiança a la professió.

Com associar-te?

Sobre nosaltres