Drac Novell Internacional

Shares

El Drac Novell Internacional, organitzat pel Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting i la Universitat Autònoma de Barcelona, és l’únic festival adreçat als estudiants de publicitat i comunicació que premia les millors campanyes creades per ells mateixos.

Un guardó que uneix l’àmbit empresarial i l’acadèmic i es complementa amb una programació d’activitats, conferències i tallers sobre les últimes tendències del sector.

Una cotitzada pedrera en la professió i una oportunitat per les marques i l’estudiantat.

En aquests anys trobem participants de tota Europa, directors d’agències, acadèmics i professors que han fet del Drac Novell Internacional un referent professional i que avui ocupen càrrecs de responsabilitat en agències i empreses de primer nivell.

 

25 anys d’èxits

En el seu 25è aniversari, el Drac Novell 2023 es renova amb una edició molt especial que concentra un complet programa d’activitats de formació i relacionals el dia 23 de novembre de 2023.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és que elGremi ha volgut integrar dins la programació del Drac Novell el Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte, qui va ser el primer catedràtic en creativitat publicitària de l’Estat espanyol i professor emèrit de la UAB.

 

Categories

En aquesta edició es té previst premiar les campanyes proposades pels estudiants que hi participen en 4 categories principalment:

  1. Campanya de televisió i/o mitjans audiovisuals

  2. Campanya per mitjans digitals i online (Big data, realitat virtual i realitat augmentada, altres canals digitals)

  3. Campanya en mitjans innovadors (AI, street marketing, etc.)

  4. Disseny de marques o logotips i campanyes de Branding

 

Calendari 2023

25 d’octubre
Data límit d’inscripció al Festival Drac Novell Internacional per part dels alumnes

26 d’octubre
· Esdeveniment de presentació dels briefings dels patrocinadors. Sessió presencial i en streaming.
· Publicació online dels briefings a la web del Drac Novell.

30 d’octubre
Validació dels equips i possible reorganització dels briefings.

8 de novembre
Data límit per a presentació de propostes per part dels participants.

10 de novembre
Accés del jurat a les propostes presentades.

13 a 15 de novembre
Dies de deliberació del jurat.

17 de novembre
Notificació als guanyadors

23 de novembre
Festival Premis Drac Novell 2023

Data límit inscripció: 25 octubre, 23:55 h

Amb la col·laboració de:

Si ets una empresa o entitat interessada a patrocinar aquest esdeveniment, que et pot aportar visibilitat i presència en el món de la creativitat i en el target de joves estudiants emprenedors, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Dossier


    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@associaciopublicitat.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.