Serveis professionals

Shares

Des del Gremi de Publicitat, Comunicació i Marketing de Catalunya donem el nostre suport a les agències i professionals del sector per afrontar els obstacles i consultes recurrents, per tal d’arribar més lluny.

Per fer això possible, oferim un ampli catàleg de serveis amb la finalitat de posar a l’abast totes les eines i solucions que moltes vegades s’externalitzen. Gràcies als més de 90 anys d’història de la nostra entitat, tenim la capacitat d’oferir experiència i perspectiva a l’hora d’assessorar sobre qualsevol qüestió que inquieti als nostres associats.

Com a Gremi creiem en la importància d’unir-nos per a fer valdre la nostra professionalitat i projectar-nos plegats, i amb veu pròpia, cap a un futur innovador.

 

El Gremi aposta per unir-se i fer valdre la professionalitat del sector, tot projectant els professionals de la publicitat conjuntament. Així, compta amb diversos convenis amb empreses des d’on es possibilita participar en trobades i gaudir de preus especials i/o descomptes.

Formem part del Programa Catalunya Emprèn, de la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa podem assessorar-te en matèria d’emprenedoria sempre que ho necessitis.

Informació ampliada d’assessorament

A més a més de l’assessorament personal, disposem de diferents cursos relacionats amb l’emprenedoria que et poden ser molt útils (finançats 100% per la Generalitat de Catalunya):