El valor
de crear valor.

Shares
Notícies

Agenda

¡No hay eventos!

SOBRE NOSALTRES

L’única associació empresarial del sector a Catalunya.

Des de 1926, el col·lectiu d’agències de publicitat s’ha agrupat en una entitat que té com a objectiu la defensa i representativitat del sector, el suport professional i empresarial als seus membres i la responsabilitat ètica de la nostra activitat envers la societat.

Una entitat compromesa amb el desenvolupament i defensa de l’activitat publicitària al nostre país.

Amb totes les vicissituds que l’associacionisme empresarial català ha viscut a la nostra història recent, l’Associació-Gremi ha donat exemple de continuïtat, de fidelitat en els seus principis i de voluntat de servei. Els seus associats compten amb tota la informació, suport, gestió, promoció, connexions, etc., que puguin fer més efectiu el treball d’una agència de publicitat.

NOTICIAS

El Gremi de Publicitat apuesta por el talento digital firmando un convenio con Merlin Digital Partner

El Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting de Catalunya ha firmado un convenio de colaboración con Merlin Digital Partner, una consultora de referencia especializada en talento digital y nuevas tecnologías. Con esta unión, la entidad apuesta por proyectar a sus asociados en el mundo digital y lo hace creando sinergias con Merlin Digital Partner, que […]

Seguir leyendo

¿CÓMO ASOCIARTE?

SOBRE NOSOTROS