Els socis i sòcies del Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting ja poden gaudir de l’assessorament legal de la mà de Laura Escamilla · Boutique Legal.

Boutique Legal està liderada per l’advocada Laura Escamilla (Manresa, 1983), qui té una àmplia experiència professional i més de quinze anys en el sector empresarial i jurídic. A través de Boutique Legal, la lletrada proporcionarà als membres del Gremi un acompanyament integral, personalitzat i exclusiu adient a les necessitats específiques de cadascun d’ells.

Escamilla, Legal Project Manager, forma part de la Comissió Dona i Empresa de PIMEC. Diplomada en Relacions Laborals, Llicenciada en Dret, Tècnica en Prevenció de Riscos Laborals i amb un Màster en Dret del Treball i Seguretat Social, Escamilla s’ha posicionat en el sector jurídic, especialitzant-se en el Dret Empresarial, en el sentit més ampli. Consultora, Advocada en exercici i reestructuradora concursal, Escamilla també imparteix classes de Dret Laboral i Mercantil, i col·labora amb diverses entitats públiques i privades, assumint l’assessorament integral dels diferents àmbits del Dret d’Empresa.

L’acord de col·laboració entre la manresana i elGremi possibilita recolzar a totes les agències vinculades en els aspectes legals que estiguin relacionats amb les regulacions vigents que afecten les campanyes creatives i les activitats del sector de la publicitat, la comunicació i el màrqueting.