Una trentena de representants d’agències de publicitat de Catalunya han gaudit com a públic de l’elaboració d’un repte creatiu en una simulació de reality show als platós de 8tv. La proposta ha estat promoguda per l’Associació Empresarial de Publicitat i Medialog.

La parella de concursants ha dissenyat una estratègia comunicativa en temps rècord on, segons el jurat, han fet valdre “la intel·ligència, la velocitat i l’originalitat”. El reality show ha comptat amb bona part de les patums de 8tv.

Presentat per Frank Blanco (El circ), hi ha participat Ares Teixidó (Ares Revolution), Vicent Sanchis (El Pentàgon), Marta Polo (directora de 8tv), Adán Bonet (director de continguts de 8tv) i Maria Macià (product manager de Principal).

En aquests darrers 16 mesos hem fet molt bona feina. Ja ens veu molta gent!”, ha dit el conseller delegat de 8tv, Nicola Pedrazzoli, qui ha obert la porta a les agències presents a la sessió a apostar per la cadena. Una campanya de 150.000 euros per fidelitzar els anunciants.

Ha estat un escenari magnífic, una proposta atractiva i moderna. Aquest és l’esperit d’aquesta associació i la seva junta, rejovenir el gremi”, ha subratllat el president de l’Associació Empresarial de Publicitat, Álvaro Montoliu.