Ahir van tenir lloc els Premis Carles Ferrer Salat i l’entrega de medalles d’honor de Foment del Treball. On es va reconèixer a Roldós com a PIME de l’any. Acompanyant al nostre soci estava la VicePresidenta de l’Associació la Sra. Laia Rogel. Roldós celebra enguany el seu 150 aniversari. Fundada en 1872, és l’agència de publicitat més antiga d’Europa.

El Centre d’Anuncis Roldós i Companyia, la primera agència de publicitat de l’estat espanyol, encara activa. Rafael Roldós i altres pioners com Pere Prat Gabalí, Rafael Bori, José Gardó o Malcom Thomson van ser els “pares” de la publicitat moderna a Catalunya i van establir les bases perquè avui Barcelona sigui reconeguda com una de les capitals mundials de la publicitat.

L’octubre de 2011 va tenir lloc l’exposició “Publicitat a Catalunya 1857-1957. Roldós i els pioners” oferint un recorregut pel primer segle de vida de l’activitat publicitària a Catalunya a través d’imatges i d’anuncis i cartells històrics (Cerebrino Mandri, Codorniu, Potax, etc.). Cent anys on la publicitat, lluny del glamur i la sofisticació dels nostres dies, era un ofici tan artesanal com qualsevol altre.

Organitzada conjuntament per la Generalitat de Catalunya i la Facultat de Comunicació Blanquerna, l’exposició s’estructura en tres èpoques: 1857-1990, el naixement de les primeres agències; 1901-1929, període on la publicitat es tecnifica i s’incorpora al món acadèmic; i 1930-1957, quan l’aparició de nous formats com la televisió canvia la fisonomia de la publicitat.

La seva gran experiència els confereix ser l’agència de mitjans amb major recorregut en el mercat per a aportar solucions eficaces a les necessitats de comunicació dels seus clients.
Són l’agència referent en proximitat al client, creant una relació de confiança basada en la professionalitat i dinamisme dels seus col·laboradors, oferint avui respostes innovadores als reptes del demà.
Els seus Valors;
Empatia, es posen en la pell dels nostres clients.
Experiència, des de 1872 en Roldós es parla de publicitat.
Dinamisme, són àgils a fer les tasques que els encomanen, gràcies al seu equip responsable i professional.
Confiança, transmeten seguretat en les seves relacions professionals.
I proximitat, creixen treballant al costat dels seus clients.
Moltes felicitats Roldós!