Ahir dimarts 18 de gener, la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL) va acollir la primera junta de govern de l’Associació Empresarial de Publicitat d’aquest 2022,  encapçalada pel seu nou president, el Sr. Álvaro Montoliu.

Aquesta reunió va comptar amb la presència d’Elia Méndez, la nova gerent de La Fede.

La sessió de treball, que es va celebrar a l’edifici de la Biblioteca, va comptar amb l’assistència d’una part dels membres de la junta de manera presencial i una altra part de manera online. Es van presentar els avanços en la preparació del Festival Creatiu d’enguany i les novetats de la comissió d’emprenedoria.
Van fer d’amfitrions en representació de la Facultat els doctors Marc Polo i Josep Maria Picola, director i coordinador del Grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, respectivament.
Aquesta primera trobada de 2022 de l’Associació s’emmarca en l’acord de col·laboració entre la nostra entitat i la FCRI Blanquerna.
Aprofitem per recordar-te que si tens algun suggeriment per la Junta Directiva, el pots fer arribar a través del correu info@associaciopublicitat.com