Laia Rogel serà la nova presidenta del Gremi de la Publicitat, de la Comunicació i el Màrqueting després que el fins ara president, Álvaro Montoliu, hagi fet un pas al costat coincidint amb l’equador del seu mandat. Montoliu ha estat president els darrers dos anys i continuarà vinculat a la junta del Gremi com a vocal.

Montoliu assegura que “faig un pas al costat després de dos anys de molta feina interna, poc visible, gens lluïda, i condicionada per l’herència rebuda de l’anterior president”. Així i tot, creu que dos anys després “hem aconseguit fer despertar el Gremi”. Del relleu a la presidència, Montoliu avala Rogel: “aportarà una mirada femenina necessària i acabarà d’executar el canvi de rumb que vam iniciar aquesta junta directiva”.

Rogel (Lleida, 1981) és la fundadora i CEO de La Pometa, una de les agències de publicitat de referència de les terres de Ponent. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i màster d’Estratègies de Comunicació i Publicitat per Elisava, presideix l’Associació Professional d’Empresàries Ap!Lleida.

A més, ha estat la vicepresidenta del Gremi de la Publicitat, de la Comunicació i el Màrqueting els darrers dos anys. Assumint la presidència, Rogel es converteix en la primera dona que encapçala l’associació després de 97 anys d’història.

El traspàs es farà oficial el pròxim 7 de juny en l’acte de presentació de la nova presidenta del Gremi a l’Espai Línia (c/Girona, 52) de Barcelona. En l’acte hi estan convidades les agències associades al Gremi.