PIMEC ha presentat el ventall de serveis de formació i ocupació perquè les agències i professionals que integren l’Associació Empresarial de la Publicitat puguin ser beneficiaris de serveis, ajuts i prestacions.

La sessió informativa, a càrrec del director de serveis de formació i ocupació de PIMEC, Héctor Pérez, va servir per donar a conèixer els serveis de formació, consultoria RRHH i els programes d’ocupació. Pérez va explicar els models de formació, especialment la subvencionada i dels perfils bonificats.

Des de PIMEC, s’ofereix la selecció, avaluació i de personal per a les millors candidatures, a més de serveis de gestió del talent. Pel que fa a programes d’ocupació, PIMEC ofereix projectes singulars, de diversitat i empresa i adreçats captar treballadors a més de 30 i 45 anys.

El president de l’Associació Empresarial de la Publicitat, Álvaro Montoliu, assegura que “a través de PIMEC, posem a l’abast dels nostres associats tots els serveis que ofereix”. Montoliu ha avançat que en els pròxims mesos des de l’Associació s’oferiran cursos gratuïts de formació dels àmbits que generin més interès a agències i professionals del gremi.