La segona edici贸 de l’Open Creatiu es va celebrar al c猫ntric Palau Robert de Barcelona.

L’esdeveniment va poder reunir a moltes de les millors ag猫ncies de聽 publicitat de Catalunya amb producte aut貌cton. Aquesta segona edici贸 ha triplicat el nombre de participacions respecte a la de l’any passat amb m茅s de 500 peces presentades, continuant aix铆 amb el que esperem que sigui el gran festival de Catalunya. Aquest festival va n茅ixer amb la necessitat de donar a con猫ixer la聽 creativitat publicit脿ria que es crea a Catalunya, organitzat per l鈥橝ssociaci贸 Empresarial de Publicitat i amb la col路laboraci贸 de la Generalitat de Catalunya.

L’acte va estar condu茂t per聽Edu聽Mutante i v脿rem聽gaudir de m煤sica en directe. La inauguraci贸 va ser presidida pel Sr. Miquel Gamisans, secretari de difusi贸聽i atenci贸聽ciutadana de la Generalitat de Catalunya. Tamb茅 v脿rem gaudir de la pres猫ncia del Sr. Ignasi Genov猫s, director general Mitjans de Comunicaci贸 de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Jordi del Rio, Director General de Difusi贸.

L’猫xit聽i la qualitat de totes les peces rebudes va ser incre茂ble. L鈥橝ssociaci贸 Empresarial de Publicitat agraeix la participaci贸 dels companys de professi贸 i dels assistents, desitjant repetir una tercera edici贸.

Si vols con猫ixer el llistat dels GUANYADORS OPEN CREATIU