Ja pots conèixer els guanyadors de l’Open Creatiu 2021

Els guanyadors del festival creatiu organitzat per l’Associació Empresarial de Publicitat s’anunciaran el pròxim 17 de juny en una gala retransmesa en temps real.

Barcelona, 20 d’abril 2021

L’Associació Empresarial de Publicitat torna a convocar l’Open Creatiu. El festival, que ja s’ha convertit en un referent del sector, i que determina quines són les millors campanyes publicitàries catalanes de l’últim any, arriba a la seva IV edició.

Les candidatures a les diferents categories es poden presentar fins al pròxim 26 de maig en la seva pàgina web.

Els guanyadors seran anunciats el pròxim 17 de juny en una gala retransmesa en temps real a causa de la pandèmia.

L’Open Creatiu centra la seva atenció en les idees creatives. Sense límit pressupostari per a l’execució de les campanyes.

Un jurat representatiu del sector de la comunicació

L’elecció dels guanyadors anirà a càrrec del jurat mixt, format per 8 membres amb una àmplia experiència en el sector de la comunicació i presidit per en Álvaro Montoliu, president i fundador d’AMT Comunicació, una de les agències “indies” catalanes amb més rellevància en el panorama actual. “De res serveix una gran idea si no hi ha un anunciant valent que decideix dur-la a terme. Per això, per a aquesta nova edició de l’Open Creatiu, hem considerat un jurat mixt format per agències i anunciants: un binomi fonamental per a la creació i el creixement del nostre sector”, explica Montoliu, president del Jurat.

 

El jurat estarà format per

 

 

L’Open Creatiu va néixer gràcies a l’Associació Empresarial de Publicitat amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya davant la necessitat de donar visibilitat al gran talent publicitari a Catalunya. En les seves tres primeres edicions, el certamen va sumar més de 500 peces presentades.

Sobre l’Open Creatiu: L’Open Creatiu va néixer en 2018 amb l’objectiu de treure a la llum el talent creatiu català. És un festival accessible a tots; grans, mitjanes i petites agències. Un Festival que dona rellevància a la publicitat i la creativitat de les agències catalanes.