[fusion_title hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default”]

L’Associació Empresarial de Publicitat ha realitzat la segona edició de l’OPEN CREATIU.

[/fusion_title][fusion_imageframe image_id=”8751″ style_type=”none” hover_type=”none” align=”none” lightbox=”no” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]http://www.associaciopublicitat.com/wp-content/uploads/2019/09/190918_OPEN-CREATIU_0084.jpg[/fusion_imageframe][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” alignment=”center” /]

 

 

Ahir es va celebrar al cèntric Palau Robert de Barcelona, la segona edició de l’Open Creatiu. L’esdeveniment va poder reunir a moltes de les millors agències de Publicitat de Catalunya amb producte autòcton.

Aquesta segona edició ha triplicat el nombre de participacions respecte a la de l’any passat amb més de 500 peces presentades, continuant així amb el que esperem que sigui el gran festival de Catalunya.

Aquest festival va néixer amb la necessitat de donar a conèixer la creativitat publicitària que es crea a Catalunya, organitzat per l’Associació Empresarial de Publicitat i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

L’acte va estar conduït per Edu Mutante i vàrem gaudir de música en directe.

La inauguració va ser presidida pel Sr. Miquel Gamisans, secretari de difusió i atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya.
També vàrem gaudir de la presència del Sr. Ignasi Genovès, director general Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Jordi del Rio, Director General de Difusió.

L’èxit i la qualitat de totes les peces rebudes va ser increïble.

L’Associació Empresarial de Publicitat agraeix la participació dels companys de professió i dels assistents, desitjant repetir una tercera edició.

[fusion_button link=”http://www.associaciopublicitat.com/wp-content/uploads/2019/09/GUANYADORS-OPEN-CREATIU.pdf” target=”_self” alignment=”center” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” color=”red” type=”flat” stretch=”default” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]LLISTAT DELS GUANYADORS[/fusion_button]