Ens ha deixat un gran cavaller de la publicitat.

 

 

Lluís Ferrán Perez Seguí, va morir ahir dimarts als 83 anys. Gran esportista, va ser jugador professional de joquei del F.C. Barcelona i del Club Laietà. Entrenador personal de tenis de la seva esposa Maria Mercè Guix, que va traspassar el passat mes de gener, aconseguint ser campiona d’Espanya i d’Europa en repetides ocasions. Fins fa ben poc encara jugava a tenis amb el seu gran amic José Luis Segura entre d’altres. Cofundador del GrupVeintiu – Los Tertulianos, Vicepresident durant molts anys de l’antiga Associació Catalana de Publicitat, membre de la Junta Directiva del Gremi de Publicitat, tresorer del Col·legi de Publicitaris.
En l’àmbit professional va ser un gran cavaller. La seva gran trajectòria va anar deixant petjada allí per on passava. Va començar en el nostre sector en Movierecord de la mà de Miquel Sambola, va fundar la seva pròpia agència al costat de Demiquel i posteriorment en Publicitas, va ser responsable de la revista Lectures per a continuar durant més de 15 anys com a Director de Publicitat d’El Mundo Deportivo. Dos anys després d’haver-se jubilat, Carlos Godó li va demanar dirigir el departament de Publicitat de La Vanguardia i encara va tirar també una mà, la seva sàvia mà, al Diari Avui.

Ens ha deixat un gran home, un gran amic, al qual mai oblidarem. Un gran amic que em deixa un gran buit. Aquelles passejades amb bicicleta per l’Empordà parlant dels vells temps, aquests viatges que compartíem amb les nostres esposes, aquesta paella de Publicitaris a Palamós que mai es perdia. Et trobarem molt a faltar amic.

La cerimònia serà demà dijous 16 de juliol a les 16 hores al Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

José Angel Abancéns

President de l’Associació Empresarial de Publicitat