Les 3 palanques dels negocis digitals

Curs a càrrec de  David López

6 de maig | 16:00 h

Aquest curs és gratuït i es farà a través del compte d’Instagram de la nostra Associació @aepublicitat 

No hi ha dubte que la tecnologia ha facilitat nous models de negoci que abans no podíem ni imaginar, alguns clàssics de pura transició OFF -> ON i uns altres requereixen una profunda transformació digital i són molt més disruptius. No obstant això, tots ells tenen alguna cosa en comú: Disposen de 3 palanques fonamentals, que són clau per a l’èxit de qualsevol negoci digital.

En aquest seminari entendrem quines són aquestes 3 palanques i de què es componen. Així mateix aportarem exemples reals, alguns fins i tot innovadors que ens faran reflexionar i possiblement ens inspiraran per a aplicar-los en els nostres propis negocis.

D’això i molt més ens parlarà David López, expert en transformació digital i big data.

Gràcies a realitzar-se a través d’Instagram, l’usuari tindrà la disponibilitat de realitzar consultes al professor. La durada del curs serà d’una hora.

[fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” top_margin=”12″ bottom_margin=”12″ alignment=”center” /][fusion_button link=”https://www.youtube.com/watch?v=XbkbHiF-c7U” target=”_self” alignment=”center” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” color=”default” stretch=”default” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]Veure el vídeo[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” top_margin=”12″ bottom_margin=”12″ alignment=”center” /][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” top_margin=”5″ bottom_margin=”5″ alignment=”center” /]

  Sobre David López: