L’Associació Empresarial de Publicitat i l’agència Sigla Comunicació han signat un acord de col·laboració per a desenvolupar accions conjuntes dins l’àmbit de la comunicació i les relacions públiques, tant en el marc de la mateixa associació com dels associats que puguin estar interessats.

Per aquest acord, Sigla Comunicació ofereix a l’Associació els seus serveis professionals per a promocionar les seves activitats i dissenyar accions estratègiques que contribueixin a incrementar el seu grau de notorietat i coneixement.

L’acord signat estableix també la possibilitat de que Sigla Comunicació ofereixi els seus serveis als membres de l’Associació que tinguin necessitats puntuals en aquests mateixos àmbits.

Sigla Comunicació és una agència de relacions públiques fundada l’any 1996, que compta amb un equip de professionals provinents de multinacionals del sector amb àmplia experiència en els diferents àmbits de la comunicació empresarial i institucional.

Amb l’objectiu últim de potenciar la imatge pública i de contribuir al desenvolupament del negoci dels seus clients, SIGLA Comunicació desenvolupa estratègies i accions de comunicació off i on line de caràcter multidisciplinar, en els següents àmbits de la comunicació:

A nivell de comunicació 2.0, compta també amb Sigla Digital, una divisió integrada per especialistes en el disseny multimèdia, la programació d’aplicacions, la creació de continguts i la gestió de mitjans on line.

Sigla Comunicación – Sigla Digital
Contacte: Toni Rabal, trabal@siglacomunicacion.com