El president Álvaro Montoliu, i el fundador de Complot Dan Peisajovich, han firmat un acord de col·laboració amb la finalitat de connectar els alumnes amb el món de la publicitat.

Barcelona, 4 d’agost de 2021. L’Associació Empresarial de Publicitat ha convocat les “Beques Associació”: beques del 50% a la matrícula dels Màsters Sep21-Jun22 a Complot Escola de Creativitat Barcelona. Són ajudes directes als alumnes i professionals joves interessats en la publicitat i la creativitat perquè puguin seguir desenvolupant la seva capacitat.

L’acord, firmat pel president de l’Associació Empresarial de Publicitat, Álvaro Montoliu, i el fundador de Complot, Dan Peisajovich suposa la col·laboració entre ambdues entitats per establir un pont entre el món acadèmic i el professional, al mateix temps que es facilitaran col·laboracions en peces creatives i canals de comunicació per la mateixa Associació.

“Complot es mostra, per trajectòria, com un soci ideal per ajudar les agències a millorar el seu servei. Com més preparats estiguin els professionals, millors seran les nostres agències. A l’ADN de l’Associació està, entre altres objectius, ajudar les agències a millorar i créixer. Tant de bo d’aquestes sorgeixin grans professionals que ens donin grans alegries en formes de contractes i premis per les nostres agències”, explica Montoliu.

Per un correcte funcionament de les “Beques Associació”, i per impulsar i dirigir el desenvolupament de l’acord, es constituirà una Comissió de Seguiment formada per 4 professionals de Complot i 4 professionals d’agències, que representaran els interessos de l’Associació.

Per poder optar a les beques, s’ha habilitat l’e-mail admisiones@escuelacomplot.com on els interessats podran dirigir-se explicant per què volen optar a la beca, incloent-hi el seu book actual o bé comunicar-se al Whatsapp +34 631 20 73 98