Clica per veure el programa

Els mercats ambulants superen el 2.000.000€ de venda anuals en tot l’estat però la lenta transformació digital i la Covid-19, posen en perill aquest sector del comerç.

L’Associació Empresarial de Publicitat amb el suport de la Generalitat de Catalunya ofereix un curs de 120 hores adreçat a emprenedors i innovadors que puguin oferir projectes per millorar la situació dels mercats ambulants amb eines tecnològiques i crear així la seva pròpia empresa.

Aquest curs es realitzarà de manera online i serà subvencionat per la Generalitat de Catalunya i co-finançat per part del FSE. En ell coneixeràs eines d’eficiència energètica, sistemes d’innovació de serveis digitals, sistemes de fidelització … I tot això anirà complementat d’un altre bloc què se centrarà en l’àmbit de l’emprenedor on s’oferiran coneixements sobre: Assessorament jurídic-legal per crear una empresa, assessorament en comunicació, informació de subvencions per empreses de nova creació, coaching i assessorament financer i sempre podràs disposar de tutories en línia per resoldre tots els teus dubtes.

El Curs s’ofereix per diversos professionals del sector. Dins del primer bloc tecnològic podràs comptar amb els professionals:

• Jordí Bardají: Llicenciat en ciències químiques. Postgrau de programació, robòtica i disseny i impressió 3D. Màster en Intel·ligència Artificial.

• Jordi Marín: Ex-CEO de Microsoft Catalunya. Membre independent Consell Administració ADI (Agència pel Desenvolupament i Inversió) del Govern d’Andorra. Membre del consell assessor digital de HUAWEI. Postgrau Comptabilitat de Costos i Control de Gestió . Postgrau Direcció Organització i Sistemes d’informació. Direcció Estratègica Col·laboració Publico-Privada

• Carlos Martí: President de Gescomer (Associació Espanyola de Mercats Ambulants). Membre directiu d’UNECA.

• Gil Matas: Consultor Extern Departament de Composites Btech. Serveis de producció i enginyeria enfocada a realitzar projectes de disseny i desenvolupament de productes basats en els materials compostos aportant a la indústria el coneixement específic d’aquesta tecnologia. Màster en modelatge digital per a transport i producte

El segon bloc dedicat a l’emprenedoria la impartiran:

• Agustin Correa: Expert en Branded Content, Estratègies Corporatives i Branding-Màrqueting Digital. Màster en Màrqueting i Comunicació Digital. MBA / esment en Coaching i Publicitari.

[fusion_button link=”https://forms.gle/EcDjhgYgwPFLo7ZV9″ target=”_self” alignment=”center” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” color=”default” stretch=”default” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]INSCRIURE[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” alignment=”center” /][fusion_button link=”http://www.associaciopublicitat.com/wp-content/uploads/2020/09/Dossier_LA-REVOLUCI%C3%93-4.0-DELS-MERCATS-AMBULANTS.pdf” target=”_self” alignment=”center” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” color=”default” stretch=”default” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]VEURE EL PROGRAMA[/fusion_button]