La Associació Empresarial de Publicitat presta la seva col·laboració en la V edició de PUBLIFESTIVAL

Què és Publifestival?

Es el Festival Internacional de Publicitat Social,  és la gran gala de la publicitat i el punt de trobada per a empreses i els professionals del món de la comunicació amb un interès comú: el Màrqueting amb Causa o la Publicitat Social.

La Publicitat, com un dels factors impulsors del consum al nostre món, té la capacitat innegable i la responsabilitat d’emetre missatges clars i reals a favor de les causes socials.

Publifestival aposta decididament per la conscienciació de la societat cap als projectes socials que milloren el nostre món en tots els àmbits que ens envolten.

Volem involucrar a  tots; organismes, empreses i particulars, mereix realment la pena.

Publifestival va néixer per donar el seu reconeixement i suport a la Publicitat que, independentment del producte o servei que estigui anunciant, ajuda a la sensibilització dels consumidors cap a causes socials. I és també un reconeixement de la labor de centenars d’empreses i persones que, de forma pública unes vegades, o sense soroll unes altres, contribueixen, cadascuna amb els mitjans que ella mateixa determina, a projectes d’ajuda a éssers desprotegits, o de protecció i preservació del planeta, els seus éssers vius o els entorns naturals. 

En Publifestival es premien i reconeixen cada any les idees més creatives i originals, les cunyes de radio, els espots de televisió més impactants, la creació de logotips més diferenciadors, els eslògans més provocadors, el disseny de pàgines webs…etc. provinents tant d’agències com d’anunciants, organismes, institucions o empreses.

Aquesta Gran Gala de la Publicitat Social es reconeix l’excel·lència en el seu treball, tant d’empreses anunciants, com de Ong´s, mitjans de comunicació, agències de publicitat, comunicació, creativitat, màrqueting, i entitats i organismes que treballen per un món més social i sociable.

Publifestival és, doncs, avui una referència ineludible per a tots aquells professionals, empreses i organismes que, per diferents motius, assumeixen les causes i projectes socials entre els seus objectius.

Més informació en la web. www.publifestival.com