El passat dimarts, la Junta Directiva de l’Associació va reunir-se a Lleida. El mateix dia, el president Álvaro Montoliu i altres membres de junta van mantenir reunions amb l’Ajuntament de Lleida, el diari La Manyana i la Diputació de Lleida.

L’alcalde de Lleida, el Sr. Miquel Pueyo, juntament amb el tinent d’alcalde, el Sr. Paco Cerdà, van rebre el nostre president, el Sr. Montoliu, la vicepresidente tercera, la Sra. Laia Rogel, i el secretari, el Sr. Philipp Fürst. A la reunió es va presentar la proposta de celebrar la 5a edició de l’Open Creatiu a Lleida l’any 2022, que va tenir molt bona acollida.


El matí va continuar amb una visita al Diari La Manyana

Cap al migdia, va tenir lloc la reunió mensual de Junta Directiva, al Parador de Lleida. A la reunió es va treballar en els projectes de futur de l’Associació.

A la tarda, es va presentar el projecte de l’Open Creatiu 2022 a Lleida al Sr. Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, al seu vicepresident, el Sr. Jordi Latorre i al diputat Carles Gibert. Des de la Diputació, van oferir el seu suport a l’esdeveniment.

El dia va acabar a una trobada d’agències de Lleida, a l’espai LoCowork. Allà les agències van exposar les seves inquietuds i l’Associació es va posar a la seva disposició per tot allò que puguin necessitar.