El Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting de Catalunya ultima els detalls de “El poder del canvi. Dones de la Publicitat, Dones liderant el futur”, una campanya pròpia pel 8 de Març mitjançant la qual vol donar visibilitat, empoderar i fer valdre el paper les dones publicistes, comunicadores i marketers de la panoràmica catalana. Aquesta iniciativa, que donarà el tret de sortida el mateix 8 de març a través de les xarxes socials del Gremi, es marca la fita de posar cara a les dones CEO’s, directives, directores d’agències i directores dels diferents departaments de Catalunya.

 

“El poder del canvi. Dones de la Publicitat, Dones liderant el futur” vol evidenciar el lideratge de les professionals que desenvolupen càrrecs de responsabilitat en l’esfera catalana de la publicitat, la comunicació i el màrqueting

 

Finalment, “El poder del canvi. Dones de la Publicitat, Dones liderant el futur” vol esdevenir una proposta atemporal del Gremi, i difondre la tasca de les dones creatives any rere any, configurant un complet directori de les professionals que configuren aquest sector alhora que pugui ser un referent i un motiu d’inspiració per a les noves generacions de creatives.

Es tracta d’una campanya que neix des de la Comissió d’Igualtat del Gremi i s’emmarca en els objectius de la nova etapa de l’associació, on entre altres s’aposta per replantejar les responsabilitats reals de la publicitat i impactar positivament en la societat.

Participacions obertes

Les dones que vulguin participar en aquest projecte poden fer-ho fins al divendres 22 de març omplint un formulari i adjuntant-hi una fotografia recent i una frase que defineixi el rol de la dona en el món de la publicitat, la comunicació i el màrqueting. Un cop gestionades totes les sol·licituds, aquestes es difondran a través de les xarxes socials del Gremi, en els mitjans especialitzats del sector, i també es recolliran en un apartat específic del lloc web de l’entitat.