L’Associació Empresarial de Publicitat té nova nomenclatura. A partir d’ara passa a dir-se El Gremi de la publicitat, la comunicació i el màrqueting, després de l’aprovació aquest divendres per part dels seus associats en l’assemblea general ordinària que ha tingut lloc aquest divendres a l’Espai Línia de Barcelona.

El Gremi és una paraula més àgil, i defineix a la perfecció la nostra essència”, ha explicat el president Álvaro Montoliu. La nova nomenclatura, a més de publicitat, hi suma la comunicació i el màrqueting. “Així, oferim una imatge més íntegra i representativa del sector”, afegeix Montoliu.

El Gremi compta amb una nova imatge, que reforça la paraula Gremi, escrita amb Helvetica -en homenatge a unes de les tipografies més sòlides-, i manté el punt d’admiració que ja mostrava l’antic logotip.

En l’assemblea també s’ha presentat el nou portal web sota el lema ‘Tenim el valor de crear valor’, que incorpora nous continguts i, sobretot, un seguit de serveis adreçats als associats. El nou dissenyat del portal web del Gremi serà actiu durant el mes d’abril.

Captar nous associats

Un dels reptes que té el Gremi té en aquest 2023 és captar nous associats. “Hem de dedicar tots els esforços a què els agents del sector ens vegin com una eina útil, necessitem créixer per consolidar el projecte”, ha remarcat el president.

En l’assemblea, Montoliu ha desgranat l’activitat econòmica de l’exercici anterior. “Comencem a veure la llum, i vull agrair l’esforç i la bona gestió d’aquesta junta directiva”, ha dit, després de gairebé eixugar un deute com a herència rebuda de l’anterior mandat.

Els associats han pogut conèixer de primera mà les activitats previstes per aquest 2023, en què destaquen el Gremifica’t -una activitat mensual que ja ha agafat consistència- i del Drac Novell Internacional, previst pel novembre vinent. I també l’acord de col·laboració amb Comunicació21, “ens ajudarà a visibilitzar-nos més i millor de portes enfora”, ha subratllat.