L’Associació ha arribat a un acord amb Conversia HFL Group, empresa orientada a proporcionar, a PIMES, professionals i tot tipus d’entitats, serveis d’adaptació a diverses normatives, mitjançant actuacions especialitzades de consultoria, assessoria jurídica, auditoria i formació.

Seguint la nostra línia d’actuació volem conèixer el grau de compliment del nostre col·lectiu davant aquestes dues normatives i donar-vos suport en el compliment de les mateixes.

– Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).
– Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE).

Hem aconseguit que Conversia us realitzi una verificació totalment gratuïta per analitzar i valorar el grau de compliment d’aquestes normatives en les vostrs empreses.

Per aquesta raó, posem a la disposició dels nostres associats l’assessorament i suport permanent d’una empresa especialitzada com Conversia.

Les esmentades normatives són d’obligat compliment per a totes aquelles empreses, professionals i entitats que estiguin subjectes a les mateixes. L’incompliment dels requeriments establerts en aquestes lleis invalida i deslegitima l’activitat d’aquests subjectes i els exposa, de forma evident, al risc de ser sancionats amb importants quanties, depenent dels casos i de la gravetat de la infracció comesa.

Pròximament, un Tècnic Assessor de Conversia es posarà en contacte amb vosaltres per informar dels següents passos a realitzar en relació a aquest tema.

Si, prèviament a la visita del tècnic, es vol rebre més informació o realitzar qualsevol consulta, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Presentacion_Conversia_ Grupo Hfl