Enfortir el sector del màrqueting i la publicitat a Catalunya és el gran repte que s’ha fixat l’Associació Empresarial de Publicitat per al 2023. “Tenim la voluntat de fer més fort el sector a Catalunya, i caldrà fer-ho a través de la confiança i en col·laboració dels àmbits públic i privat. Només així aconseguirem que creixi el sector”, ha assegurat el president de l’associació, Álvaro Montoliu.

Així, per a continuar creixent i situar Catalunya com a punta de llança de la publicitat les dues principals entitats del sector de la publicitat a Catalunya han segellat en aquest 2022 una entesa que ha de generar nous actius. “Era una necessitat primordial, un acord històric i ara cal fer-ho visible, que no quedi en paper mullat”, subratlla el president.

El 2022, l’any de posar les bases

El 2022 ha estat el primer any hàbil de la junta directiva que encapçala Montoliu, i ha iniciat un nou rumb. “El més rellevant ha estat renovar i modernitzar l’associació per tornar a ser una institució de referència a Catalunya”, diu el president. Cal destacar la incorporació de nous socis i nous integrants en la junta directiva. “Cal continuar reforçant-nos amb talent i noves idees que aporten il·lusió i bagatge professional per poder donar servei als nostres associats i defensar els interessos del sector”.

Durant el 2022, l’Associació Empresarial de Publicitat ha fet una aposta decidida en el networking i la formació dels associats. “És una prioritat que reforçarem el 2023, amb més cursos gratuïts dels àmbits que generin més interès a les agències i als professionals del gremi”, explica Montoliu. L’aposta pel cicle Gremifica’t o les jornades de formació són dos exemples de la nova proposta adreçada als associats.

Un dels actes més rellevants del 2023 per a l’Associació Empresarial de Publicitat serà la celebració del 25è aniversari del Drac Novell, el festival dedicat exclusivament als estudiants de publicitat i comunicació, que uneix l’àmbit empresarial i l’acadèmic, previst per a la pròxima tardor.