La patronal del sector de la publicitat renova la seva junta amb un full de ruta clar: fomentar la col·laboració entre agències i tornar a situar Catalunya com un referent en creativitat publicitària. 

Barcelona 22 de juliol de 2021. L’Associació Empresarial de Publicitat (Gremi des de 1926), ha escollit avui la Junta Directiva que regirà la patronal els propers quatre anys.

“Encarem el repte de ser la Junta Directiva del Centenari. Són cent anys defensant els interessos de les empreses de publicitat a Catalunya. La Junta la formem agències independents, agències multinacionals, empreses amb seu a Barcelona però també de la resta del territori. És una representació del nostre sector que té com a principal repte, convertir-nos en la casa de la publicitat a Catalunya, i tornar a Catalunya la posició de referent en creativitat publicitària, primer a l’entorn de l’Estat, i després a nivell europeu”, ha explicat el nou president, el Sr. Álvaro Montoliu durant la celebració de l’Assemblea Extraordinària on ha estat escollit.

La nova etapa, segons ha explicat el president, vol també treballar en “la formació continuada dels professionals, el que redundarà en un millor servei als anunciants; i en programes que ajudin al desenvolupament de l’emprenedoria en el sector de la comunicació. No podem oblidar tampoc projectes amb perspectiva de gènere per posar en valor el gran paper de les dones en el nostre sector”.

La nova Junta Directiva ha volgut agrair al ja ex president, José Ángel Abancéns, la seva feina i la seva implicació personal per l’Associació, al que ha qualificat com “un exemple de resiliència i constància”.

La composició de la nova junta és:

President: Sr. Álvaro Montoliu, AMT Comunicación

Vice-president primer: Sr. Sergio Palomino, Manifiesto

Vice-president segon: Sr. Raül Gilabert, IM+C

Vice-presidenta tercera: Sra. Laia Rogel, La Pometa

Secretari: Sr. Philipp Fürst, Medialog

Tresorer: Sr. Jordi Esquerigüela, Jevnet

Vocals:

Sr. Juan Antonio Alarcón, BitCom
Sr. Jordi de Miquel, The Colours Box
Sr. Cinto Ajram, CA Sports Marketing
Sra. Patricia Pérez, The Royal Krab
Sra. Helena Torras, Know Systems Collaborate Mobile
Sr. Jesús Sanjuan, Clear Channel España
Sr. Vicente Ferrer, JCDecaux España
Sr. Alex Torrens, Verdelimón
Sr. Jordi Vives, Datmean
Sr. Jordi Masferrer, MCadvertising
Sr. Estanis Pastor, Pastor Publicidad
Sr. Xavier Sans, Magatzem d’Idees