El president de l’Associació Empresarial de Publicitat (Gremi), Álvaro Montoliu, i l’editor del Grup Comunicació 21, David Centol, han signat un conveni estratègic de col·laboració.

Amb aquest acord, Comunicació21.cat incorporarà articles d’opinió i entrevistes del sector publicitari barceloní i farà un seguiment informatiu de l’activitat de l’associació. La revista trimestral en paper incorporarà també un suplement de vuit pàgines fixes dedicades al Gremi de Publicitat. La publicació es distribuirà entre tots els associats, empresaris i publicitaris.

Per altra banda, se cedirà la sala auditori de l’Espai Línia (ubicada al carrer Girona 52 de Barcelona) per a actes de l’Associació Empresarial de Publicitat. D’entrada, el 29 de març es presentarà l’informe sobre publicitat d’InfoAdex. La sala compta amb un equipament de so i imatge professionals i té una capacitat de fins a 50 persones assegudes i 150 de peu.

Impuls al sector de la publicitat

Per al president de l’Associació Empresarial de Publicitat, Álvaro Montoliu, la signatura del conveni amb Comunicació 21 és “una fita que demostra que aquesta junta directiva està al servei dels seus associats, buscant finestres on poder tenir una visibilitat no només pel que fa al Gremi, sinó per a tots els seus socis. A més, suposa un exercici de transparència per poder arribar a tot Catalunya explicant tots els actes i acords que pren aquesta junta directiva”.

Montoliu també ressalta que el conveni “posa en pràctica una de les premisses bàsiques que aquesta junta directiva està fomentant des de la presa de possessió, que és la col·laboració entre diferents agències, i en aquest cas amb un mitjà de comunicació que serveix també per fer difusió de tot el que es fa des del Gremi”.

“Aquest conveni consolidarà Comunicació 21 en el sector de la publicitat a Catalunya, ja que som l’única publicació sectorial en català i catalanocèntrica”, destaca l’editor del grup, David Centol. “Comunicació 21 aspira a ser un referent en un sector tradicionalment dominat per Control Publicidad i IPmark, excel·lents publicacions, però que tenen el seu centre d’acció a Madrid”, afegeix al respecte.

L’impuls i visibilitat de les accions del Gremi són un impuls a un dels sectors estratègics de Barcelona: el de la creativitat publicitària i el seu volum de negoci. Barcelona necessita recuperar el seu pes en el sector publicitari, i per això calen accions sòlides, sinergies i compromís. L’acord entre Comunicació 21 i el Gremi s’emmarca en aquest context de recuperació del seu potencial”, ressalta Centol.