Roger Sendra, director general de Dentsu a Barcelona s’uneix com a vocal a la junta de l’Associació Empresarial de Publicitat i entrarà a la comissió mixta amb el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya.

Sendra pensa que “És un moment de grans oportunitats per retrobar l’esperit que ens porti a recuperar l’atracció i el lideratge perduts i ho serà tant quan siguem capaços de prioritzar l’atracció i la formació de talent i l’empenta digital i tecnològica que s’està gestant des de fa temps al territori. Un moment per repensar-ho tot!”

Formar part de la Junta Directiva de l’Associació i de la comissió mixta amb el Col·legi “És un honor i un privilegi. Representa una responsabilitat però a l’hora una gran il·lusió. La meva experiència de més de 20 anys a la indústria local i internacional, i també en el món de la formació estaran al servei de la institució i dels companys de junta. Compartim el repte d’emprendre junts un nou cicle que faci recuperar el lideratge del nostre ecosistema d’empreses i professionals per guanyar influència en la indústria publicitària d’avui en dia.”