El Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL) van signar ahir un nou conveni per a la celebració de l’edició 2024 del Festival Drac Novell International. L’acte de signatura va tenir lloc a la mateixa Facultat Blanquerna, amb la presència de la presidenta del Gremi, Laia Rogel, i el degà de la Facultat, Marc Polo, acompanyats, entre altres, pel vicepresident del Gremi, José María Ricarte, i el director del grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, Josep Maria Picola.

Un festival únic per a estudiants de publicitat i comunicació

El Drac Novell International és l’únic festival internacional dirigit exclusivament a estudiants de publicitat i comunicació, que premia les millors campanyes creades per ells mateixos. Al llarg dels seus 25 anys d’història, el festival ha rebut creativitats d’estudiants de tot el món, procedents d’Europa, Amèrica Llatina i Espanya. En l’última edició, el festival va comptar amb més de 200 participants, 20 idees creatives presentades a cada patrocinador i un total de 8.635.529 impactes en els mitjans.

Una plataforma única perquè els estudiants de publicitat i comunicació donin a conèixer el seu talent al món professional

El festival també ofereix als estudiants l’oportunitat d’aprendre de professionals del sector i d’establir contactes amb potencials ocupadors.

Durant el festival, el 30 d’octubre tindrà lloc la presentació dels brífings, el 10 de novembre la presentació de les peces i el 21 de novembre l’acte de lliurament de premis.

El certamen compta amb el suport institucional de l’Ajuntament de Barcelona i del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya.